Van de radar..

De tijd staat even stil. Het leven raast gewoon door. De dagen zijn geteld: 98 stuks.

De fietsende cowboys pauzeren de trip na 4196 kilometers voorlopig definitief. Een prachtige zege vol ups en downs, want wat een hoogtemeters horen er ook bij die laatste 2000 kilometers. Zoals bekend zijn tijdens de eerste kilometers nagenoeg de rivieren gevolgd wat volledig plat is.

Er zou nog eenmaal een laatste lekke band gereden worden, ditmaal voor Jerome. Ed fixt dit binnen 20 minuten en de Koninginnenrit wordt vervolgd. Daarmee komt de officiële eindstand is 11-1. 11 lekke banden voor Ed, 1 voor Willem. Deze laatste etappe was niet zomaar één, na enig discussie is deze etappe beland in de top 5 voor de trip Groningen – Selçuk (Turkije, Izmir). Deze etappe bevatte continu uitzicht over de zee en zelfs Griekse eilanden werden bewonderd door de drie musketiers. En ja, wat heeft die Jerome (Franse vriend) een geluk met deze etappe, maar hij verdient dit. De man die zoden aan de dijk zet in zijn nieuwgekozen bouwopleiding in Marseille.

Vanaf nu zal het legendarische duo van de radar zijn. Wij, de redactie, en ook namens Ed & Willem willen iedereen bedanken die ons heeft gevolgd en gesteund. Het was een eer om op de diverse media de belevenissen te delen.

 

Dagen vorst: 3
Regendagen: 7
Ongelukken: 0
Honden aanval: 25
Bijen aanval: 23 (Ed)
Knieblessure: 60 dagen (Willem)
Zonuren: 552
Ziekte: 7 dagen (griep Willem)
8 dagen (buikbacterie Ed)
8 dagen (Wintervoeten Ed)

 

0

Start typing and press Enter to search