De kalmte keert terug..

Tijdens de fietstocht naar Wenen is de vriendelijke, Parijse Florian aangesloten bij de waaier van Ed & Willem. Zijn tijdsdruk en licht bepakte fiets (en heel misschien zijn fitheid) hebben ervoor gezorgd dat het fietstempo naar een hoger niveau is getild. De drie gelijkgestemde keken uit naar een bezoek in Wenen.

De gelikte stad Wenen heeft ervoor gezorgd dat het ietwat onverzorgde duo op de tenen moest lopen tijdens dit stadsbezoek. De rustdag legt windeieren. Beter gezegd: de rustdag zorgt voor onrust in het lijf. Samen met de Fransman werd het intranet gebruikt om een onderkomen in de volgende stad te zoeken. Gezellig!

De drie musketiers lieten zich verleiden tot de relatief goedkope luxe in de Slowaakse hoofdstad. De rust van Bratislava is opgesnoven en volledig geïnhaleerd. Tijdens het verblijf in de stad is er rijkelijk genoten van het moderne hotel dat was geboekt voor twee nachten. Op witte slofjes paradeerde Willem door de hotelkamer, waar intussen Ed op het balkon lag bruin te bakken. Ondanks dat de luxe werd gewaardeerd, werd er ook over het slapen in een tent gefantaseerd.

 

 

De komende twee dagen staan er ruige etappes op het programma, de wind zal rechtstreeks op de neus in ontvangst worden genomen en de onverharde wegen zullen de spieren op spanning zetten. De heren komen vers uit de hotelsuite en zijn voldoende opgeladen om Bratislava de kuiten te laten zien.

Kilometerteller:

Goldw├Ârth – Marbach an der Donau 108 km

Marbach an der Donau – Wenen 146 km

Wenen – Bratislava 66 km

Totaal: 1570 km

0

Start typing and press Enter to search