Met de knie op de rem?

Joo man gastyuuuhh wat doen jullie allemaal? Ja ja, klopt klopt…

Ed & Willem hebben de eerste week overleefd. Het was niet het makkelijkste wat ze ooit gedaan hebben, maar zeker niet het moeilijkste!!!

De jongens houden zoals altijd de moed hoog en de neus richting het zuiden, het liefst in de zon. Hoewel sommige delen van Duitsland echt heel mooi zijn, hebben de jongens ook ervaren dat de eerste 600 kilometer saaiig zijn. Het is dat openbaar vervoer als cheaten wordt gezien, anders waren de heren graag rondom Frankfurt gestart.

Enfin, het weer is behoorlijk opgeklaard en voor de komende weken ziet het er bijzonder gunstig uit voor de blote bast van Ed. De kilometervreter Willem vreest toch wat voor de krakende knieën en last wat verkapte rustdagen in (en misschien wel meer dan dat…?).

Het eerste doel is in zicht, Regensburg. Dan zit ongeveer een derde, de eerste 1000 km van de Limes-route, erop. Deze fietsroute loopt tot Boekarest, waar de E&W-formatie dan ook een groot feest mag vieren.

Kilometerteller:

Bonn – Bingen am Rhein 135 km

Bingen am Rhein – Kahl am Main 110 km

Kahl am Main – Hardheim 82 km

Hardheim – Münster 65 km

Münster – Gunzenhausen 70 km

Totaal: 847 km

 

Instagram: https://www.instagram.com/ed_en_willem/

Polarsteps: https://www.polarsteps.com/edenwillem

Open in Spotify

0

Start typing and press Enter to search